Konya Turizm Tanıtım Elçileri Ereğliyi Gezdi

Konya Turizm Tanıtım Elçileri Derneği, Türkiye genelinde tanıtım amaçlı gezileri kapsamında Ereğli ilçesine ziyaret etti.

Konya Turizm Tanıtım Elçileri Ereğliyi Gezdi
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 14:54
Konya Turizm Tanıtım Elçileri Derneği, Türkiye genelinde tanıtım amaçlı gezileri kapsamında Ereğli ilçesine ziyaret etti.
Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Konya Turizm Tanıtım Elçileri Derneği üyelerini kabul etti. Dernek üyeleri, desteklerinden dolayı Başkan Özgüvene teşekkür etti.
Tarihi Kervansaray, Hamam, Ulu Cami, Akhüyük, İvriz gibi tarihi ve kültürel değere sahip yerleri gezen dernek üyeleri, Ereğlinin şehirleşme açısından da örnek bir ilçe olduğunu belirtti. Ayrıca birçok memlekete gittiklerini ama bu samimiyeti, misafirperverliği hiçbir yerde görmediklerini dile getiren dernek üyeleri Başkan Özgüvene teşekkür etti.
Sanatın ve sanatçının destekçisi olduklarını ifade eden Başkan Özgüven, “Şehrimizin güzelliklerini objektifleriyle kayıt altına alan Konya Turizm Tanıtım Elçileri Derneği üyelerimizi misafir etmekten dolayı çok mutlu olduk. Onlar sanatlarıyla bizim yanı başımızda duran bu cennet şehri resmetmek ve tüm Türkiyeye tanıtmak amacıyla Ereğlimize geldiler. Onların şehrimiz hakkında dile getirdikleri ve çalışmalarımızla ilgili güzel düşünceleri bizleri daha da mutlu etti. Belediye olarak sanatı ve sanatçılarımızı her zaman destekliyoruz. Onların gözünden görünenlere, fikirlerine değer veriyoruz” ifadelerini kullandı.
Özgüven, “Bizler hizmet amacıyla bu görevlerde bulunan, şehrimizi gelecek nesillere daha iyi bir Ereğli bırakmak için çaba gösteren bireyleriz. Makamlar mevkiler gelip geçici, en önemlisi bırakacağımız kalıcı eserler ve modern bir şehirdir. Bu anlamda Ereğlimizi daha değerli hale getirmek için gayretle, sevgiyle, samimiyetle çalışmaya devam ediyoruz. Bu noktada sanatçılarımızın gözüyle takdir görmek, doğru işler yaptığımızı bize bir kez daha gösterdi. Konya Turizm Tanıtım Elçileri Derneği Başkan ve Üyelerimize bu ziyaretlerinden ve güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık