Konya Büyükşehir Belediyesi Kamulaştırma Çalışmalarını Sürdürüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehrin eski yerleşim yerleri arasında bulunan Topraklık Caddesinde kamulaştırma çalışması yürütüyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kamulaştırma Çalışmalarını Sürdürüyor
  • 26 Eylül 2018, Çarşamba 12:36
Konya Büyükşehir Belediyesi, şehrin eski yerleşim yerleri arasında bulunan Topraklık Caddesinde kamulaştırma çalışması yürütüyor.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Üçler Mezarlığı arkasında bulunan Topraklık Caddesinde önemli bir çalışmayı hayata geçirdiklerini belirterek, devam eden kamulaştırma çalışmasının tamamlanmasıyla Topraklık Caddesi-Piri Esat Caddesi Kavşağı ile Topraklık Caddesi-Alaaddin Kap Caddesi Kavşağı arasındaki yolun genişleyeceğini söyledi. Çalışmaları büyük bir özenle gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Altay, “Bu süreci de vatandaşlarımızla anlaşma yoluyla yürütüyoruz. Vatandaşımız şehrimiz adına güzel hizmetlerin hayata geçirilmesi söz konusu olduğunda çok özverili ve anlayışlı davranıyorlar. Bu hem bizler için hem de Konya için büyük mutluluk vesilesi. Topraklık Caddemizin genişletilmesi çalışmaları kapsamında şu ana kadar 25 yapıdan 23ünün kamulaştırmasını tamamladık. Çalışmaların tamamlanmasının ardından caddede asfaltlama ve kaldırım düzenleme çalışmaları yapılacaktır” dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesinin Topraklık Caddesinde yürüttüğü kamulaştırma çalışması yaklaşık 2 milyon liraya mal olurken; mevcut 12,5 metre olan yol genişliği 25 metreye çıkarılmış olacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık