Kocasinan Belediyesinden Alternatif Yol Atağı

Kocasinan Belediyesi, Kayseriye Kuzey Çevre Yolundan başlayıp, Osman Kavuncu Bulvarına bağlayan yeni bir ulaşım aksı kazandırıyor.

Kocasinan Belediyesinden Alternatif Yol Atağı
  • 26 Haziran 2018, Salı 12:04
Kocasinan Belediyesi, Kayseriye Kuzey Çevre Yolundan başlayıp, Osman Kavuncu Bulvarına bağlayan yeni bir ulaşım aksı kazandırıyor.
Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Vezirler ve Elisevenler Caddelerinde alternatif yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Uzunluğu, ara yollarıyla beraber 3 bin metre, genişliği ise 25 metreve toplam maliyeti yaklaşık 4 Milyon TL olan yeni yola, 25 bin ton alt temel malzeme ile 17 bin 470 ton asfalt serimi yapılması hedefleniyor.
Kocasinanı baştan aşağı dizayn ederek ‘Yenilenen Kocasinanı şekillendiren Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Bulvarına alternatif olabilecek yeni bir ulaşım güzergahı için başlatmış olduğumuz yol çalışmalarında, Vezirler Caddesinin Sinan Köprüsüyle birleştiği yerdeyiz. Buradan başlayıp Bekir Yıldız Bulvarına kadar uzanacak hattı, inşallah bu yıl içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Bu yolun tamamlanmasıyla Kuzey Çevre Yolundan başlayıp, Osman Kavuncu Bulvarına kadar yeni bir ulaşım aksını Kayserimize kazandırmış olacağız. Diğer kurumların alt yapı çalışmaları tamamlandığında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, yol asfaltlama çalışmalarına başlayacak ve en kısa sürede bu yol trafiğe açılacak. Yeni yol, ciddi manada trafiği rahatlatarak, vatandaşlarımıza daha konforlu ulaşım imkanı sunacak. Yapılan çalışmaların şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık