Kocasinan Belediyesi Sosyal Medyanın Gündeminden Düşmüyor

Sokak hayvanları için örnek çalışmalara imza atan Kocasinan Belediyesi, beslenme üniteleri ve küçük dostlar ambulansı gibi hizmetlerle yerel ve ulusal basının yanı sıra sosyal medyada da gündem oluşturuyor.

Kocasinan Belediyesi Sosyal Medyanın Gündeminden Düşmüyor
  • 28 Ağustos 2018, Salı 12:10
Sokak hayvanları için örnek çalışmalara imza atan Kocasinan Belediyesi, beslenme üniteleri ve küçük dostlar ambulansı gibi hizmetlerle yerel ve ulusal basının yanı sıra sosyal medyada da gündem oluşturuyor.
Çevreye ve doğaya değer vermesiyle dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “İnsan odaklı projelerin yanı sıra bütün canlılara yönelik sorumluluklarımız var. Hoşgörü diyarı Kayserimizde yaptığımız hizmetlerle tüm canlıların Kocasinanda değerli olduğunu gösteriyoruz. Sokak hayvanları için Beslenme üniteleri ve küçük dostlar ambulansı gibi hizmetlerimizle Kayseriye ve Türkiyeye örnek oluyoruz. Bu sayede Türkiye genelindeki diğer belediyelerde bu tür çalışmalar yapmaya başladı. Bu bizi ayrıca mutlu ediyor. Özellikle sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarımız vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor. Vatandaşların yüreğine dokunan ve diğer belediyelere de örnek olan hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan sakinlerinin, sokak hayvanlarının hasta veya yaralanmaları durumunda Çözüm Merkezine ulaşmaları veya 222 70 00 nolu telefon numarasını aramalarının yeterli olacağı söyledi.
Yaptığı hizmetlerle farkındalık oluşturmaya ve vatandaşların takdirini toplamaya devam eden Kocasinan Belediyesi, İlçenin muhtelif yerlerine yerleştirdiği beslenme noktaları ile sokak hayvanlarının ve doğadaki canlıların su ve mama ihtiyaçlarını karşılayarak onlara daha yaşanabilir bir ortam sunuyor. Aynı zamanda Türkiyeye örnek olan‘Küçük Dostlar Ambulans aracıyla da ilçe genelinde yaralı veya hasta olan sokak hayvanlarını hijyenik ve güvenli bir şekilde kliniğe ulaştırıp, tedavi edilmesini sağlıyor. Kocasinan Belediyesinin yaptığı bu uygulamalar il genelinde olduğu gibi Türkiye genelinde de büyük beğeni ile karşılanarak, diğer belediyelere örnek oluyor. Kocasinan Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekiplerinin yem dağıtırken çektiği video, sosyal mecrada hızlıca yayılırken videoyu gören vatandaşlar, kendi belediyelerinin de böyle bir uygulama yapmasını istiyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık