Kocasinan Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Kocasinan Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında 27 gündem maddesi görüşüldü.

Kocasinan Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 17:30
Kocasinan Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında 27 gündem maddesi görüşüldü.
Kocasinan Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda 27 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı. Meclis toplantısının açılışında konuşan Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak Kayserinin güzelliklerini tanıtmak adına düzenlediğimiz etkinlikleri hemşehrilerimin ve şehir dışından gelen vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Bundan sonrada alt yapısını oluşturduğumuz bu organizasyonlara farklı farklı güzellikler katarak, şehrimizi uluslararası arenada tanıtacağız. Şuana kadar düzenlediğimiz etkinliklerimize çevre illerden gelen misafirlerimiz oldu. Şehrin yöneticileri olarak bizler el birliğiyle bu organizasyonların birkaç tanesini ulusal ve uluslararası manada gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.
Toplantıda daha sonra Kocasinan Belediyesinin 2019 mali yılına ait performans programı görüşülerek, oy birliğiyle Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. Ardından Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi arasında halk sağlığı, sokak hayvanlarının rehabilitesi, ilaçlama yöntemleri, haşere türlerinin tespiti faaliyetleri ile yeni projelerin yapılması amacıyla işbirliği protokolü yapılması, yapılacak protokolü imzalamak üzere belediye başkanına veya görevlendireceği kişiye yetki verilmesi kararı görüşüldü. Toplantıda Erkilet, Mimarsinan, Erkilet General Emir, Himmetdede, Fevzi Çakmak, Saraybosna, Yavuzselim, Ziya Gökalp, Uğurevler, Hacısaki, Örnekevler, Kötügöller, Şeker, Uğurevler ve Yenidoğan Mahallerinde çeşitli imar plan maddeleri görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemdeki maddeler görüşüldükten sonra toplantı sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık