Kktcli Bakandan Kalp Hastası Minik Barışa Anlamlı Ziyaret

KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, kalp rahatsızlığı bulunan 7 yaşındaki Barışı İstanbulda ziyaret etti.

Kktcli Bakandan Kalp Hastası Minik Barışa Anlamlı Ziyaret
  • 09 Eylül 2018, Pazar 12:09
KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, kalp rahatsızlığı bulunan 7 yaşındaki Barışı İstanbulda ziyaret etti.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, bakanlığa bağlı çocuk yuvasında koruma altında olan ve kalp hastası olan 7 yaşındaki Barışı İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti. Kısa bir süre önce açık kalp ameliyatı geçiren minik Barış, geçtiğimiz gün yeniden rahatsızlanarak apar topar İstanbula getirilmişti.
Bakan Çeler, anlamlı ziyareti sosyal medya hesabından “Dualarınızı esirgemeyin” ifadeleri ile paylaşımda bulundu. Çeler, anlamlı ve duygusal mesajında, “İçinde bulunduğumuz bu kötü şartlarda ve durumda, ekonominin dibe çöktüğü bugünlerde her şeyin para olamayacağını bir kez daha anlıyor insan. Üstlendiğim bu geçici görevde şimdiden birçok tecrübe edindim ancak Sosyal Hizmetler Dairesinde yaşanan ve mahremiyet kuralları çerçevesinde kimsenin duymadığı birçok konuyla da karşılaştım ve inanın bana çok değiştim. Hayata bakış açım bambaşka oldu. Mahremiyet kurallarımız çerçevesinde ‘göremediğiniz bu ufaklık bizim yuvamızdaki evlatlardan biri. Henüz 7 yaşında, geçtiğimiz aylarda açık kalp ameliyatı oldu. Her şey çok iyiydi fakat geçtiğimiz günlerde biraz rahatsızlandı. Şimdi yine ameliyat gerekebilir” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık