Kızılaydan Eğitime Destek

Ordunun Fatsa ilçesinde Kızılay Şubesi tarafından kırsal kesimlerde bulunan okullara eğitim materyalleri dağıtıldı.

Kızılaydan Eğitime Destek
  • 25 Eylül 2018, Salı 11:08
Ordunun Fatsa ilçesinde Kızılay Şubesi tarafından kırsal kesimlerde bulunan okullara eğitim materyalleri dağıtıldı.
Kızılay Fatsa Şubesi tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Fatsa Aslancami İlkokuluna eğitim ile ilgili araç ve gereçler alınarak okula teslim edildi. Öğrenciler yeni eğitim araç ve gereçlerini kullanmaya başladılar ve Kızılay yetkililerine okullarına yapmış oldukları eğitim bağışı için teşekkür ettiler.
Eğitime her zaman destek verdiklerini ifade eden Kızılay Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları, “Özellikle çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak, onların güzel bir ortamda eğitim almalarını daha güncel eğitim materyali eğitim almalarını sağlamak bizim en büyük görevimizdir. Türk Kızılayı hayatın her alanında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında yer alıp ihtiyaçlarını gidermektedir. Ülkemizde ve dünya mazlumlarının hamisi olan Türk Kızılayını vatandaşlarımızın maddi ve manevi olarak desteklenmesini bekliyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık