Kitapsaraydan Millet Kıraathanesine Kitap Desteği

Manisa İl Halk Kütüphanesi, Yunusemre Belediyesinin geçtiğimiz aylarda Manisaya kazandırdığı Millet Kıraathanesine kitap desteği verdi.

Kitapsaraydan Millet Kıraathanesine Kitap Desteği
  • 31 Temmuz 2018, Salı 15:46
Manisa İl Halk Kütüphanesi, Yunusemre Belediyesinin geçtiğimiz aylarda Manisaya kazandırdığı Millet Kıraathanesine kitap desteği verdi.
Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Yunusemre Belediyesi el ele vererek, Manisada Millet Kıraathanesinin eksiklerini gideriyor. Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kitapsarayda 500 kitap ve CD Yunusemre Belediyesi Millet Kıraathanesine bağışlandı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Millet Kıraathanesine teknik destek de sunacak. Düzenlenen Kitap Bağış Törenine Manisa İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, Yunusemre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Sak ve Manisa İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ayşin Kibrit ve ilgililer katıldı.
Kitap bağışında konuşan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, Manisanın kültür hayatına yeni bir soluk getiren Millet Kıraathanesinin dolu dolu hizmet verebilmesi için yapılan katkıdan dolayı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne teşekkür etti. Kitap bağışı yapmak isteyenlere çağrıda bulunan Yüksel, “Yunusemre Belediyesi olarak Millet Kıraathanesini Manisada ve Ege Bölgesinde ilk kez hayata geçiren belediye olduk. Atıl vaziyette duran bir binayı alıp tadilat yapıp vatandaşlarımızın dolu dolu vakit geçirebilecekleri bir yer haline getirdik. Yaptığımız bütün çalışmalarda vatandaşlarımıza faydasını her zaman ön planda tuttuk. Millet Kıraathanesinde kitap konusunda eksiklerimiz vardı. Bize kitap bağışında bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın İbrahim Sudak ve Manisa İl Halk Kütüphanesi Müdürü Sayın Ayşin Kibrite verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Kitapseverlerimizi kitap bağışında bulunmaya davet ediyorum” diye konuştu.
İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Yunusemre Belediyesine bu konuda katkı sunmaya devam edeceklerini dile getirerek şunları söyledi: “Müdürlük olarak Manisanın kültür hayatına katkı sunan projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Millet Kıraathanesi de Manisanın kültür hayatına yeni bir soluk getirdi. Bu projeye müdürlük olarak 500 kitap ve CD bağışı ile birlikte teknik destek de sunacağız. Böyle projelere katkı sunmak bizim için de çok önemli”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık