Kırşehirliler, Döviz Bürolarına Akın Etti

ABD ile yaşanan gerilimin ardından Türkiye genelinde olduğu gibi Kırşehirde de vatandaşlar döviz bürolarına akın etti.

Kırşehirliler, Döviz Bürolarına Akın Etti
  • 14 Ağustos 2018, Salı 11:25
ABD ile yaşanan gerilimin ardından Türkiye genelinde olduğu gibi Kırşehirde de vatandaşlar döviz bürolarına akın etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğanın dövizlerinizi Türk parası ile bozdurun çağrısı sonrasında döviz bürolarına akın eden Kırşehirliler, dövizlerini Türk Lirasına çevirdiği gibi altınlarını da bozduruyor.
Kırşehir kişi başına düşen döviz mevduatı en yüksek illerin başında geldiği bilinirken sabah saatlerinde döviz bürolarına ve bankalara akın eden vatandaşlar, özellikle gurbetçiler, ellerindeki dövizleri bozdurmak için kuyruğa girdi. Dövizlerini satanlar döviz alanlardan fazla olunca bir süre sonra döviz bürolarındaki Türk lirası da bitme noktasına geldiği öğrenildi.

Döviz bürolarında Türk parası da kalmadı
Gurbetçi Kırşehirlilerle birlikte yerel halkın da akın ettiği döviz bürolarında, dövize verilecek Türk Lirasında da sıkıntı yaşanmaya başladı. Dövizlerini bozduran vatandaşlar, ellerinde Türk Lirası kalmayan döviz bürolarına, kendine verilen saatte tekrar gelmek zorunda kaldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık