Kırşehir Belediyesi İşletmelerinde Abd Mallarına Boykot Kararı Alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın boykot çağrısına destek veren Kırşehir Belediyesi işletmelerinde ABD mallarına boykot kararı aldı.

Kırşehir Belediyesi İşletmelerinde Abd Mallarına Boykot Kararı Alındı
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 16:06
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın boykot çağrısına destek veren Kırşehir Belediyesi işletmelerinde ABD mallarına boykot kararı aldı.
Alınan kararla ilgili açıklamada bulunan Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye bünyesinde faaliyet gösteren işletmelerde ABD ürünlerinin satılmaması kararı aldıklarını belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın yaptığı boykot çağrısına, Ahiliğin Başkenti Kırşehir olarak duyarsız kalamayacaklarını ifade eden Başkan Bahçeci “Son günlerde ABD ile karşı karşıya olduğumuz ekonomik savaşla ilgili olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın Amerikan ürünlerine karşı yaptığı boykot çağrısına destek vermek amacıyla belediyemiz işletmelerinde bu ülkeye ait ürünleri satmama kararı aldık.

Ahiliğin başkenti Kırşehirden, ülke ve millet olarak bir ve beraber olmamız gereken bu günlerde milli birlik ve beraberliğimizi muhafaza etme adına üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Bu anlamda vatandaşlarımızın da bu düşünce doğrultusunda hareket etmeleri ve ülkemize karşı ekonomide terör oluşturacak şekilde hareket eden ve dünya ticaret hukuku, uluslararası anlaşmalara aykırı bu tür saldırılara karşı duyarlı olmalarının bir gereklilik olduğunu düşünüyoruz. Bizler de Kırşehir Belediyesi olarak Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın çağrısına destek veriyor ve bu tür ürünlerin satışının yapılmayacağını vatandaşlarımıza duyurmak istiyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık