Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci: “Halka Bisiklete Bin Deyip Biz Makam Aracı Kullanmıyoruz”

KIRŞEHİR (İHA) ?? Kırşehirde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak adına düzenlenen basın toplantısında konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kendilerinin makam aracına binmediğini halkın bisiklet kullanımını sağlamayı arttırdıklarını hedeflediklerini söyledi.

Kırşehir Belediye Başkanı  Bahçeci: “Halka Bisiklete Bin Deyip Biz Makam Aracı Kullanmıyoruz”
  • 28 Eylül 2018, Cuma 13:49
KIRŞEHİR (İHA) ?? Kırşehirde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak adına düzenlenen basın toplantısında konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kendilerinin makam aracına binmediğini halkın bisiklet kullanımını sağlamayı arttırdıklarını hedeflediklerini söyledi.
Bisiklet kullanımını teşvik ederek Türkiyede örnek bir şehir olmayı hedeflediklerini anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Kırşehirde bisiklet yollarımızı tamamladıktan sonra şahsım olmak üzere bisiklet kullanımını özendirmek maksadı ve şehir içi ulaşımda bisikleti de bir ulaşım aracı olarak sağlamak üzere bir süreç başlattık. Kırşehirde bu noktada ilginin olduğunu görmek beni mutlu etti. Bisiklete binmek; sağlığımız, çevreyi korumak ve trafik açısından son derece önemli. Ekonomik olarak büyük bir mücadelenin içerisinde olduğumuz bu günlerde ülkemize katkı sağlamak adına yaptığımız etkinliklerin son derece önemli olduğunu düşünüyoruz”dedi.

“Kırşehir protokolü ve halk bisiklet kullanımı etkinliğinde bir araya gelecek”
Toplumda bisiklet kullanımı noktasında farkındalık oluşturmak adına Kırşehir protokolü ve halk ‘Bisikletini al gel, Kırşehiri seviyorum bisiklete biniyorum adlı etkinlikte bir araya gelecek.
Yapılacak etkinlikte çeşitli hediyelerinde sunulacağı program hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Bahçeci konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Kırşehirde Askerlik Şubesi kavşağından 3.5 kilometrelik bir parkurda bisiklete bineceğiz. Parkurun bitiş noktasında ise bir çekiliş yapılacak. Etkinliğe katılım gösteren 5 kişiye bisiklet hediye edilecek. Bisiklet yanında farklı bisiklet aksesuarları da hediye olarak verilecek. Bu sembolik olacak ve bisiklet kullanımı için de teşvik edici olacak.
Bisiklet kullanımı noktasında Türkiyede örnek bir şehir olmayı arzu ediyoruz.
Herkes bisiklete binsin deyip biz makam arabası ile gitmiyoruz. Biz biniyoruz bisiklete ama esnafımız memur arkadaşlarımız, hanımlar çocuklar gençler herkesin bisiklete binmesini sağlık açısından da şehrimizin geleceği adına da son derece önemli olduğunu düşünüyorum”
Düzenlenecek bisiklet etkinliğinde Kırşehirde yüzlerce kişinin olması ve başlatılan bisiklet kullanımı kampanyasına destek vermesi bekleniyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık