Kırıkkalede Aşık Veyselden Hacı Taşana Gönül Köprüsü Konseri

Kırıkkalede, Aşık Veyselden Hacı Taşana Gönül Köprüsü konseri düzenlendi.

Kırıkkalede Aşık Veyselden Hacı Taşana Gönül Köprüsü Konseri
  • 26 Ekim 2018, Cuma 14:48
Kırıkkalede, Aşık Veyselden Hacı Taşana Gönül Köprüsü konseri düzenlendi.
Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce, Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen konserde, Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu, Taşan Kardeşler ve Ustalar Topluluğu Sanatçıları sahne aldı. Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu, Taşan Kardeşler ve Ustalar Topluluğu sanatçıları halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu ve Hacı Taşanın türkülerini seslendirdi. Konserde seslendirilen birbirinden değerli eserler, dinleyiciler tarafından büyük beğeni ve ilgiyle dinlendi.
Programın sonunda konuşan Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Bir tarafta Sivasın parlayan yıldızı Aşık Veysel, diğer tarafta Kırıkkalenin parlayan yıldızı Hacı Taşan. Bugün o kültürden gelen, o gelenekten gelen sanatçıların çok güzel bir konserine şahit olduk. Bu vesileyle her iki ustayı da ve adını anamadığımız Anadolunun yetiştirdiği pek çok ustayı da rahmetle minnetle arıyorum dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık