Kırıkkale Belediyesi Artık E-Devlette

Kırıkkale Belediyesi tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan e-Devlet uygulamasında yerini aldı.

Kırıkkale Belediyesi Artık E-Devlette
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 13:17
Kırıkkale Belediyesi tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan e-Devlet uygulamasında yerini aldı.
Uygulama ile e-Devlet giriş yapan vatandaşlar Kırıkkale Belediyesi hakkında bilgilere ve duyurulara ulaşıp, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanabilecek.
Kırıkkale Belediyesinin de artık e-Devlette olduğunu açıklayan Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, e-Devlete kayıtlı olan Kırıkkaleli vatandaşların elektronik işlemlerini kısa sürede ve rahatlıkla yapabileceklerini söyledi.
Mevcut e-belediyecilik hizmetini e-Devlet sistemiyle entegre haline getirdiklerini belirten Başkan Yardımcısı Bakır, “Vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetleri elektronik ortamda daha hızlı ve kolay ulaşabilir hale getirdik. Bundan böyle vatandaşlarımız işlemlerini e-Devlet şifreleriyle gönül rahatlığıyla ve güvenle yapabilecek. Böylelikle hem zamandan tasarruf edecekler hem de kamusal verimliliğin artmasında rol oynamış olacak” dedi.
Bakır, “e-Devlet sisteminde ‘Arsa Rayiç Değeri Sorgulama, ‘Beyan Bilgileri Sorgulama, ‘Sicil Bilgileri Sorgulama, ‘Tahakkuk Bilgileri Sorgulama, ‘Tahsilat Bilgileri Sorgulama hizmetlerini sunmaktayız. Önümüzdeki süreçte de diğer ‘e-belediye üzerinden vermiş olduğumuz hizmetleri de e-Devlet üzerinden hizmet vermeye başlayacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık