Kılıçtan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kılıçtan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
  • 28 Ekim 2018, Pazar 13:12
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıl dönümüne ulaşmanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Cumhuriyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün önderliğinde milletimizin azim ve kararlılığıyla vücut bulmuş büyük bir eserdir” dedi.
Kılıç, yayımladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında, “Türk Milletinin, Atatürkün çevresinde kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşının zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyetin kurulması, tarihe altın harflerle yazılmış büyük bir başarıdır. Kurtuluş Savaşı, Milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise, yeniden dirilişin simgesidir.29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyetin ilanı ve milletin kayıtsız şartsız egemenliği kabul edilerek bağımsızlık mücadelesinin ruhu ortaya konmuştur.Özellikle 15 Temmuzda hainler tarafından gerçekleştirilmek istenen ve milletimizin tıpkı geçmişte kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi destansı bir şekilde karşı koyması ile bastırılan darbe girişiminin ardından millet olma şuuru, Cumhuriyetimizin kıymeti bir kez daha net olarak anlaşılmıştır.Sahip olduğumuz vatan sevgisi ve özgürlük aşkı, dün olduğu gibi bugün de devam etmektedir. Yurdumuzu düşmanlardan kurtarmak için hiç düşünmeden canlarını feda edenlere, Cumhuriyetimizi kuranlara karşı sorumluluklarımız ve vefa borcumuz vardır. Bizler Şehit Kamilin, Şahin Beyin, Karayılanın ve daha nice kahraman ecdadın torunlarıyız. Ulu Önder Atatürke inanan, onun gösterdiği hedefe durmadan, yılmadan ve yorulmadan ilerleyen, Cumhuriyetimizin çevresinde kenetlenen bir milletiz.Bu duygu ve düşüncelerimle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları Vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Yurt içindeki ve yurt dışındaki bütün vatandaşlarımızın, geleceğimizi emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık