Kılıçdaroğlu Çanakkalede

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret ve açılışa katılmak üzere Çanakkaleye geldi.

Kılıçdaroğlu Çanakkalede
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 11:14
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret ve açılışa katılmak üzere Çanakkaleye geldi.
Kılıçdaroğlu, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Altın Yıllar Yaşam Merkezini ziyaret ederek, 65 yaş üstü vatandaşlarla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, burada yaşlılarla sohbet etti. Merkezi dolaşan Kılıçdaroğlu, yetkililerden bilgi aldı. Burada Kılıçdaroğluna merkez sakinlerinden 75 yaşındaki Fatma Soy tarafından torununa götürmesi için el yapımı oyuncak hediye etti. Hediyeyi alan Kılıçdaroğlu, Fatma Soya teşekkür etti.
Daha sonra Kılıçdaroğlu, belediye kreşini ziyaret ederek, küçük çocuklarla buluştu. Kılıçdaroğlunu çocuklar burada çiçeklerle karşıladı. Çanakkaledeki temaslarının ardından beraberindeki heyet ile Biga ilçesine hareket edecek olan Kılıçdaroğlu, burada toplu açılış törenine katılacak. Ardından muhtarlar ve STK temsilcileri ile toplantı gerçekleştirecek. Toplantının ardından Kılıçdaroğlu Karabiga beldesine giderek vatandaşlarla buluşacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık