Kılıç, Kilit Taşı Çalışmalarını İnceledi

Oğuzeli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçenin birçok noktasında kilit taşı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kılıç, Kilit Taşı Çalışmalarını İnceledi
  • 16 Ekim 2018, Salı 15:02
Oğuzeli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçenin birçok noktasında kilit taşı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç Hürriyet Mahallesi kilit taşı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
“Oğuzeli hizmetlerin en iyisine layık”
Oğuzeline daha kaliteli yollar kazandırmak sürücülerin konforlu bir şekilde yolculuk yapmalarını sağlamak için çalışmalarının aralıksız sürdüğünün altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “İlçemizin daha modern ve standartları yüksek bir yer olması için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor” dedi.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kılıç, “Ekiplerimiz ile birlikte sürekli sahadayız. Oğuzelinin en ücra noktasına kadar insan odaklı hizmet verme gayretindeyiz. Oğuzeli hizmetlerin ve yatırımların en iyisine, en güzeline layıktır. Bizlerde bunun bilinci ile gece gündüz çalışıyoruz. İlçemize büyük bir değişim ve dönüşüm yapmış olmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetler ve projeler ile Oğuzelinin her bölgesine dokunuyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalardan vatandaşımızın memnuniyetini görünce yaptığımız işten ayrı bir keyif alıyoruz. Çalışmalarımızda bizlere sabır ve hoşgörü gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık