Keşandaki Kazada Ölü Sayısı 4E Yükseldi

Edirnenin Keşan ilçesine bağlı Beyendik beldesinde meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 4e yükseldi.

Keşandaki Kazada Ölü Sayısı 4E Yükseldi
  • 07 Ağustos 2018, Salı 10:16
Edirnenin Keşan ilçesine bağlı Beyendik beldesinde meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 4e yükseldi.
Keşana bağlı Beyendik beldesi istikametinden Keşan şehir merkezi yönüne seyreden Şahin Bayraktar yönetimindeki 22 FA 510 plakalı panelvan ile Keşandan Beyendik beldesi istikametine gelen ve sürücüsü tespit edilemeyen 22 RB 286 plakalı otomobil, belde girişinde kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada yoldan çıkarak devrilen 22 RB 286 plakalı otomobilde bulunan Adem Dak, Muammer Gülverin ve Mustafa Yergök olay yerinde hayatlarını kaybetti. Panelvan sürücüsü Şahin Bayraktar ise sıkıştığı yerden Keşan Belediyesine ait kaza kırım aracı yardımıyla çıkarılarak ambulansla önce Keşan Devlet Hastanesine ardından Edirne Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
Halı yıkama işletmesi olan Şahin Bayraktarın yapılan tüm müdahalelere rağmen, sabah saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Öte yandan hayatını kaybeden 3 kişinin cenazelerinin Beyendik beldesinde kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi. Şahin Bayraktarım cenazesi ise Keşan Devlet Hastanesi Morguna gönderildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık