Kerem Alışık Şiirlere Ses Verdi

Ünlü oyuncu Kerem Alışık, “Kerem Alışık ile Şiirler” isimli gösterisiyle Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezinde sahne aldı.

Kerem Alışık Şiirlere Ses Verdi
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 11:17
Ünlü oyuncu Kerem Alışık, “Kerem Alışık ile Şiirler” isimli gösterisiyle Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezinde sahne aldı.
Canlı müzik ve barkovizyon eşliğinde Türk şiirinin, edebiyatının unutulmaz isimlerinden olan dayısı Attila İlhanın şiirlerinden örnekler sunan Kerem Alışık, İlhanın Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk için kaleme aldığı “Mustafa Kemal” isimli şiirini de seslendirdi. Ünlü sanatçı, gecede Türk sinemasının bir dönemine damgasını vuran babası Sadri Alışıkın kaleme aldığı şiirlerinden de örnekler sundu.
Sadri Alışık ve annesi ünlü oyuncu Çolpan İlhanın kirpiklerinin ucunda namuslu, temiz, sadık, aşık bir hayatı birlikte paylaştıklarını belirten Alışık, “İkisi de güzel sanatlar içinde, ikisi de güzel sanatlar mezunu ama en güzeli güzel yaşama sanatını başarmış bu iki insanı özlüyoruz. Yüreğime batana özlem demeselerdi bıçak derdim. Şiir gibi bir hayatı yaşadılar artık mısra gerekmez” diye konuştu.
Alışık, gecede Türk edebiyatının usta isimlerinden Nazım Hikmet, Cemal Süreyya, Ahmed Arif ve İlhan Berkin dillerden düşmeyen şiirlerine kendine özgü yorumuyla hayat verdi. Maltepede şiirle dolu unutulmaz bir akşam yaşatan Alışık, program bitiminde izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık