Kent Tiyatrosu Yeni Sezona Damga Vuracak

Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncuları yeni sezona Anton Çehovun “Ayı” ve “Teklif” adlı oyunlarıyla damga vurmaya hazırlanıyor.

Kent Tiyatrosu Yeni Sezona Damga Vuracak
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 10:41
Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncuları yeni sezona Anton Çehovun “Ayı” ve “Teklif” adlı oyunlarıyla damga vurmaya hazırlanıyor.
Ekim ayında perde diyecek olan bu özel gösterimler hem eğlendirecek, hem de gündelik hayatta insanların başına neler gelebildiğini gözler önüne serecek. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ekip herkesi oyunlara davet ediyor. Yeni sezonda da Mamaklıları tiyatronun çok önemli eserleriyle buluşturacaklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Ortaya koyduğumuz sanatsal etkinlikleri yalnızca senenin belli zamanlarıyla sınırlandırmıyoruz. Mamakta yılın her dönemi kültürel ve sanatsal etkinliklere yer veriyoruz. Kent Tiyatromuzun değerli oyuncuları birbirinden önemli eserleri Mamaklılarla buluşturuyor” dedi.

Herkesin yaşadığı olaylar sahnelenecek
Anton Çehovun en bilinen iki oyunu olan Ayı ve Teklifte her zaman her yerde rastlanacak insanların öyküleri yalın bir dille anlatılıyor. Hafif alaycı bir dille eleştirilerin yapıldığı bu iki kısa oyunun temelinde ise kadın-erkek çatışması seyirci ile bütünleşiyor. Yazar bu iki oyunda evrensel bir konuyu gündeme getirirken, yaşadığı dönemdeki toplumsal ve sınıfsal bir yapıyı akıcı, sadece ve alaycı bir dille de aktarıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık