Kemalpaşalı Kadınlar Çanakkalede

Kemalpaşa Belediyesi tarafından başlatılan ‘Şehitlerimizle torunları buluşuyor projesi kapsamında Çanakkaleye düzenlenen geziler devam ediyor.

Kemalpaşalı Kadınlar Çanakkalede
  • 14 Ekim 2018, Pazar 15:46
Kemalpaşa Belediyesi tarafından başlatılan ‘Şehitlerimizle torunları buluşuyor projesi kapsamında Çanakkaleye düzenlenen geziler devam ediyor.

Kemalpaşa Belediyesi sosyal ve kültürel projelere ağırlık veriyor. Bu kapsamda rehber ve görevliler eşliğinde düzenlenen Çanakkale gezisinde; 57inci Alay Şehitliği, Conkbayırı, Şehitler Abidesi, Kocadere Şehitliği, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, Seddülbahir Köyü ve Seyit Onbaşı Anıtı gibi yerler katılımcılara anlatım yapılarak gezdiriliyor. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, kültür gezilerinin memnuniyet oranının oldukça yüksek olduğuna dikkat çekerek, Kemalpaşa Belediyesi olarak bu çalışmalarımızda da diğerlerinde olduğu gibi vatandaş memnuniyetini en üst düzeyde sağlamaya çalışıyoruz. Çok keyifli, bilgilendirici geziler oluyor. Ata yadigarı şehirlere gidiyoruz. Kahramanlık destanı yazılan Çanakkaleye düzenlediğimiz geziler de ilgi odağı oluyor. Bu yıl özellikle ilçemizde yaşayan hanımlar için program yaptık. Gezilere katılmak isteyen hanım kardeşlerimiz Kadınlar Kulübüne başvuru yaparak bu hizmetimizden faydalanabiliyorlar” dedi.
Çanakkaledeki şehitliği ziyaret eden Kemalpaşalı kadınlar, Çanakkale gezilerinin çok anlamlı olduğunu belirtip Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurluya teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık