Keleş: Saü İle İşbirliğimiz Devam Edecek

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan ve beraberindekiler SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleşi ziyaret etti.

Keleş: Saü İle İşbirliğimiz Devam Edecek
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 11:15
Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan ve beraberindekiler SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleşi ziyaret etti.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç ve Prof. Dr. Temel Gürdal ile Genel Sekreter Dr. Yaşar Kahramanı SASKİ Genel Müdürlüğünde ağırladı. Buluşmada SASKİnin şehir genelindeki çalışmaları ve yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin görüşmeler gerçekleştirildi.

Başarı temennisi
Ziyarette konuşan Dr. Rüstem Keleş, “Kısa süre önce Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatih Savaşan ve beraberindekileri SASKİ Genel Müdürlüğümüzde ağırladık. SASKİ olarak şehrimizde devam eden çalışmalarımıza ilişkin paylaşımlarda bulunduk. Buluşmamızda yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını diledik. Tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Sakaryamızı kazanan öğrencilere başarılar diliyorum. Köklü ve başarılı bir eğitim kurumu olan SAÜde okumak öğrencilerimiz için bir ayrıcalık olacaktır. Bu vesileyle Prof. Dr. Fatih Savaşana yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Birlikte çalışma vurgusu
SASKİnin şehir için önemli projeleri hayata geçirdiğini belirterek sözlerine başlayan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, “Genel Müdürümüzün paylaştığı bilgiler doğrultusunda SASKİnin şehrimiz için ne derece önemli çalışmalara imza attığını öğrendik. Sakarya Üniversitesi olarak yeni dönemde de birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyacağız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık