Kediler Güzellik Yarışmasında Birinci Olmak İçin Yarıştı

Ankarada Pursaklar Belediyesi tarafından üçüncüsü düzenlenen Ankara Kedisi Güzellik yarışmasında kediler birinci olmak için yarıştı.

Kediler Güzellik Yarışmasında Birinci Olmak İçin Yarıştı
  • 14 Ekim 2018, Pazar 15:30
Ankarada Pursaklar Belediyesi tarafından üçüncüsü düzenlenen Ankara Kedisi Güzellik yarışmasında kediler birinci olmak için yarıştı.
Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Ankara Kedisi Güzellik Yarışmasına TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Emrullah İşler, TBMM İdari Amiri Orhan Yegin, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara katıldı. Yarışmada 200e yakın kedi yer aldı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, kedi sevenleri canı gönülden kutladığını söyleyerek, Özellikle köpeklerin hayvan dükkanlarında (petshop) satılmasını çok yanlış olduğunu ifade ediyorum. Çünkü heveslenip alınıyor, daha sonra sokağa bırakılıyor. Sokağa bırakılması çok yanlış ifadelerini kullandı.
Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Ankaranın kedisi, keçisi gibi özel değerleri olduğunu belirterek, Pursaklar belediye Başkanını tebrik etti.
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, nesli tükenmekte olan Ankara kedisinin neslini korumak, hayvan sevgisini aşılamak için yarışma düzenlediklerine dikkat çekti. Çetin, Hayvanlara karşı şiddet değil, sevgi ve merhamet içinde olmamız gerektiğini belirtmek isterim şeklinde konuştu.

Yarışma sonuçları ise şöyle:
Birinci Pamuk sahibi Rukiye Söğüt, ikinci 1.5 yaşında Pascal sahibi Fadime Aydın, üçüncü Herkül sahibi Yunus Başıbüyük, yavru kedi kategorisinde 6 aylık Pamuk sahibi Abdullah Tan ve juri özel ödülü ise kuyruğu olmayan 14 aylık Türkan.
Yarışmanın birincisi kediye mama ve sahibine Balkan turu, ikinci kediye mama ve sahibinde Antalya turu ve üçüncü kediye mama ve sahibine Karadeniz turu hediye edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık