Kedem Öğrencilerinden Cumhurbaşkanına Mektup

Keçiören Eğitime Destek Merkezi (KEDEM) öğrencileri, Cumhuriyet Haftası dolayısıyla düzenlenen programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana iletilmek üzere mektup yazdı.

Kedem Öğrencilerinden Cumhurbaşkanına Mektup
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 10:13
Keçiören Eğitime Destek Merkezi (KEDEM) öğrencileri, Cumhuriyet Haftası dolayısıyla düzenlenen programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana iletilmek üzere mektup yazdı.
Keçiören Belediyesi, Cumhuriyet Haftası dolayısıyla Mevlana Kültür, Kongre ve Spor Merkezinde ‘Cumhuriyetin Liderleri Anlatılıyor konulu bir program düzenledi. Keçiören Eğitime Destek Merkezi (KEDEM) öğrencilerine Atatürk döneminden başlayarak İsmet İnönü, Turgut Özal, Adnan Menderes, Süleyman Demirel ve Turgut Özal dönemleri anlatılarak, parlamenter sistemde devlet reisliği yapan liderler tanıtıldı. Etkinlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk başkanı Recep Tayyip Erdoğana ise ayrı bir parantez açılarak ‘yeni Türkiyenin kurucusu sıfatıyla modern yönetim sisteminin öncüsü ve ilk lideri olduğu bilgesine yer verildi. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, KEDEM öğrencileri tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana yazılan mektupları iletme sözü verdi.
Öğrenciler tarafından yazılan mektuplarda Cumhuriyetin önemine vurgu yapılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğana sevgi ifadeleri de yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan için yazılan mektuplardan birini seçerek okuyan Başkan Ak, bütün mektupların Cumhurbaşkanına iletileceğini belirtti. Başkan Akın okuduğu mektupta şu ifadeler yer aldı:
“Merhaba Cumhurbaşkanım. Sizinle tanışmak çok isterim. Siz de bizim için çalışıyorsunuz. Size çok teşekkür ederim. Ülkenin gelişimi için çok çalışıyorsunuz. Sizin de vaktinizi almayalım. Allah size uzun ömürler versin. Bir gün mutlaka sizi görmek isterim, saygılarımla.”
Keçiören Belediyesi bünyesinde 2010 yılında eğitime destek vermek için kurulan KEDEMin vatanına ve milletine bağlı, tarihini iyi bilen bir nesil yetiştirmek için eğitim programında her zaman milli unsurlara yer verdiğini kaydeden Başkan Ak, “Cumhuriyet Haftası dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk başkanı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana yazdıkları mektupları bana getiren öğrencimiz, mektupları iletmem için benden söz aldılar. Kaleme alınan mektupların bazılarını incelediğimde Cumhurbaşkanımıza yönelik sevgi ve hayranlık ifadeleri gözlemledim. ‘Yeni Türkiye yolunda tarih yazan liderimizin çocuklarımız tarafından tanınıyor ve biliniyor olması beni ziyadesiyle mutlu etti. Yeni yönetim sistemimizi öğrenen milli şuura sahip nesiller yetiştirdiğimiz sürece Cumhuriyetimiz baki kalacaktır” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık