Keçiörenin İlk Sergi Salonu

Birçok alanda ilkleri hayata geçiren Keçiören Belediyesi, Keçiörenin ilk sergi salonunun inşaatını da tamamladı.

Keçiörenin İlk Sergi Salonu
  • 25 Ağustos 2018, Cumartesi 10:24
Birçok alanda ilkleri hayata geçiren Keçiören Belediyesi, Keçiörenin ilk sergi salonunun inşaatını da tamamladı.
Kuşcağız Mahallesindeki Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezinin hemen yanına yer alan sergi ve balo salonu 920 metrekare alan üzerine inşa edildi. 600 metrekare sergi salonunun yer aldığı tesisin içerisinde VİP odası, mutfak ve çay ocağı da bulunuyor. Özel aydınlatma ve ses sisteminin kullanıldığı sergi salonunun Keçiören için bir ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiöreni kültürün başkenti yapma noktasında kararlılığımızı sürdürüyoruz. 20 yılın sonunda Keçiörene ilk kültür merkezini biz inşa etmiştik. İlk mesire alanı, ilk spor salonunun ardından ilk sergi salonunu da yine Keçiörene kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu.
Keçiörendeki kültürel etkinliklerin çeşitliliğine de vurgu yapan Başkan Ak; Keçiörenlinin sanata ve kültüre olan ilgisi bizleri memnun ediyor, sadece Keçiörene değil Ankaraya hitap eden etkinliklerimizle hem değerlerimizi yaşatıyor, hem eğlence ile bilgiyi bir araya getiriyoruz. Bazen de nostaljik gelenekleri tekrar yaşatıyoruz. Sergiler, yarışmalar, konserler, festivaller, açılışlar ve önemli gün etkinliklerimize katılanlar her yıl 1 milyona yaklaşıyor” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık