Keçiören Zirveyi Bırakmıyor

Yaşam alanları, kent estetiği ve yeşil alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Keçiören, yerleşim ve yatırım yeri olarak tercih edilmeye devam ederek yaz dönemini de zirvede kapattı. Yaz aylarında Keçiörende 5 bin 559 konut satıldı.

Keçiören Zirveyi Bırakmıyor
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 10:03
Yaşam alanları, kent estetiği ve yeşil alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Keçiören, yerleşim ve yatırım yeri olarak tercih edilmeye devam ederek yaz dönemini de zirvede kapattı. Yaz aylarında Keçiörende 5 bin 559 konut satıldı.
TÜİK verilerine göre Keçiören, bahar aylarındaki konut satışında şampiyon olarak yine bir başarıya imza attı. Keçiörende Haziranda 1 bin 960, Temmuzda 2 bin 62, Ağustosta da bin 537 konut satıldı. Keçiöreni sırasıyla Çankaya, Mamak, Yenimahalle ve Etimesgut takip etti. Çankayada 3 ayda, toplam 4 bin 952, Mamakta 4 bin 773, Yenimahallede 3 bin 787 ve Etimesgutta ise 3 bin 129 adet konut satıldı.
Eylül ayında da konut satışlarında zirve yine Keçiörenin oldu. Keçiörende sonbaharın ilk ayında 1 bin 843 konut satılırken, onu sırasıyla Mamak, Çankaya, Yenimahalle takip etti.

Keçiören güvenli, huzurlu bir yer
Sosyal alan yatırımları, kişi başına düşen yeşil alan miktarının 2.2 metrekareden 7 metrekareye çıkması, okul, ulaşım ve sağlık alanındaki yatırımlar ve gönül belediyeciliğinin ön plana çıkmasının bunda etkili olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Göreve geldiğimiz 2009 yılında belediyenin tüm imkanları kent girişine harcanmıştı. Biz ise tüm Keçiöreni bir bütün olarak ele aldık ve yatırımlarımızı ilçenin geneline yaydık. Bu da Keçiörenin tamamında topyekün bir kalkınma getirdi. Tek mahallenin değil, tüm Keçiörenin belediyesi olduk. Hem gayrimenkul yatırımı hem de Ankarada insanların yaşamak için Keçiöreni tercih etmesi bizleri oldukça sevindiriyor. Çünkü bir belediyenin en önemli görevlerinden birisi yaptığı çalışmalarla bölgesini kalkındırmak, değerli hale getirmektir. Keçiörenin giderek tercihlerde ilk sıraya yerleşmesi, şehircilik anlayışımızın doğru olduğunun da göstergesi. Keçiören güvenli, huzurlu bir yer. Ayrıca, Keçiörende lüks konutlar da yapılıyor, insanların hayat standartları yükseldi, bu konutlara da oldukça talep var dedi.
Ak, Gümüşdere Ihlamur Vadisi, Taha Akgül Spor Salonu, Kartaltepe Kent Ormanı, Abdurrahim Karakoç Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi, Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi gibi prestijli yatırımların yanı sıra Ovakent Projesi, Hacıkadın Kentsel Dönüşüm çalışmalarının başlamasının da konut satışına yansıdığını belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık