Keçiören Belediyesinden Gönüllülük Çalışmaları

Dayanışma ve yardımlaşmaya verdiği değeri her fırsatta sergileyen Keçiören Belediyesinin gönüllülük çalışmaları devam ediyor.

Keçiören Belediyesinden Gönüllülük Çalışmaları
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 10:53
Dayanışma ve yardımlaşmaya verdiği değeri her fırsatta sergileyen Keçiören Belediyesinin gönüllülük çalışmaları devam ediyor.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Eğitim Merkezinin ev sahipliğinde Uluslararası Çalışma Derneğinin koordinatörlüğünde gönüllülüğün tanınması için 7 farklı ülkeden 30 genç bir araya geldi. Birleşmiş Milletler Gönüllüleri (UNV), Gençlik ve Spor Bakanlığı, Eskişehir Valiliği, Keçiören Belediyesi ve Uluslararası Çalışma Derneği iş birliği ve Türkiye Ulusal Ajansının mali desteğiyle gerçekleşen programda Erasmus+ program öncelikleri doğrulusunda aktif vatandaşlık, sosyal içerme ve dayanışma konularının yaygın eğitim metotlarıyla ele alındığı eğitim kapsamında kar amacı gütmeyen organizasyonlarda gönüllülüğün tanınırlığının arttırılması amacıyla bir dizi atölye, seminer ve çalışma ziyaretleri düzenlendi. Eğitim programına konuşmacı olarak davet edilen Keçiören Belediyesi ve Ulusal Gönüllü Komitesi (UGK) Kurucu Üyesi Yelda Ahmetoğlu, gönüllü yönetimi alanında bilgi ve deneyimleriyle katkı sunarken, Keçiören Belediyesinin yerel yönetim ve sivil toplum iş birliğinde gerçekleştirdiği sosyal konulu projelerin yanı sıra Güçsüzler Yurdu Huzur evinde yetişkin ve gençlerle birlikte gerçekleştirilen gönüllülük faaliyetlerini anlattı.
Gönüllülük faaliyetlerini destekleyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da, Dayanışma kültüründen beslenen, yardımlaşarak zorlukları aşan ve birlikte daha güzel bir gelecek için çalışan bir toplumun çok daha güçlü olacağına inanıyoruz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık