Keçiören Belediyesi, Online Hizmete Teşvik Etti

Keçiören Belediyesi tarafından kamuya yönelik vergi borçlarının yapılandırması kapsamında vatandaşlara kolaylık sağlamak için hayata geçirilen on-line yapılandırma hizmeti büyük ilgi gördü.

Keçiören Belediyesi, Online Hizmete Teşvik Etti
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 10:19
Keçiören Belediyesi tarafından kamuya yönelik vergi borçlarının yapılandırması kapsamında vatandaşlara kolaylık sağlamak için hayata geçirilen on-line yapılandırma hizmeti büyük ilgi gördü.
Vatandaşların vergi borçlarını yapılandırmasını teşvik etmek için harekete geçen Keçiören Belediyesi 40 bine yakın kişiye yapılandırma hizmetinde bulundu. Ayrıca Keçiören Belediyesinin hizmete soktuğu on-line yapılandırma sisteminden yaklaşık 7 bin 150 vatandaş faydalandı. Vatandaşın vergi borcu için kolaylık sunan on-line sistemle, vatandaş hem bilgilendirildi hem de yapılandırmaya teşvik edildi. İnternet sitesi üzerinden başvuru yapan vatandaşın vergi borcuna dair olumlu da olsa olumsuz da olsa SMSle geri dönüş yapıldı. Keçiören Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ile Mali Hizmetler Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü çalışmayla oluşturulan özel birim, vatandaşlara rehberlik etmek için yoğun mesai harcadı.
On-line yapılandırma sisteminin hem pratik olduğunu hem de zaman kaybını azalttığını ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “ Devletimiz tarafından sunulan vergi borcunu yapılandırma kolaylığına destek olmak için Keçiören Belediyesi olarak vatandaşlarımıza on-line yapılandırma hizmeti verdik. Kimi vatandaşımız yapılandırmadan haberdar değildi. Kimi vatandaşımız ise nasıl yapacağı konusunda fikir sahibi olmadığı için yapılandırma yapmakta güçlük çekiyordu. Biz de teknolojinin nimetlerinden faydalanarak, bir nevi vatandaşlarımıza bu konuda rehberlik hizmeti vererek onları gerekli yerlere yönlendirdik ve vergi yapılandırmalarında kolaylık sağladık. On-line yapılandırma sistemine başvuru yapan yaklaşık 7 bin vatandaşımıza olumlu ya da olumsuz dönüş yaptık. SMS bilgilendirmesiyle onlara yol gösterdik” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık