Kdz. Ereğli Kaymakamlığından İha Muhabirine Takdir Belgesi

Zonguldakın Ereğli ilçesi Kaymakamlığı İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Vedat Kılıça takdir belgesi verdi.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığından İha Muhabirine Takdir Belgesi
  • 26 Haziran 2018, Salı 14:09
Zonguldakın Ereğli ilçesi Kaymakamlığı İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Vedat Kılıça takdir belgesi verdi.
Kdz. Ereğlide emekliliğe ayrılan eski Kaymakamı Nazım Madenoğlu kamu hizmetlerinde etkin ve verimli çalışmalarından dolayı Ereğli İHA Muhabiri Vedat Kılıçı takdir belgesi ile ödüllendirdi. Kdz. Ereğli eski Kaymakamı Nazım Madenoğlu Kılıça verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Madenoğlu açıklamasında, “2015 yılından beri severek görev yaptığım Kdz. Ereğli ilçesinde ki görevim emekli olmam nedeniyle 14 Haziran 2018 tarihinde sona ermiş bulunmaktadır. Bu süre zarfında kamu hizmetlerinin en etkin ve verimli geçmesi için verilen uğraşlara basın ve medya olarak verdiğiniz destekler için teşekkür eder, şahsınızda ilçemizde ki tüm basın mensubu arkadaşlara sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat dilerim” ifadelerine yer verdi.
Kdz. Ereğli İHA Muhabiri Vedat Kılıç, eski Kaymakam Madenoğluna takdir belgesinden dolayı teşekkür etti. Vedat Kılıça takdir belgesini Kdz. Ereğli Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Erdal Uyar teslim etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık