Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde 2 Hekim Daha Göreve Başladı

Zonguldakın Ereğli ilçesi Devlet Hastanesine atanan 2 uzman hekim göreve başladı.

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde 2 Hekim Daha Göreve Başladı
  • 23 Ekim 2018, Salı 14:44
Zonguldakın Ereğli ilçesi Devlet Hastanesine atanan 2 uzman hekim göreve başladı.
Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi, her geçen gün hekim sayısını artırırken göreve atanan iki doktor hasta kabulüne başladı. Hastane yönetiminden yapılan açıklamaya Psikiyatri Uzmanı Ufuk Keskin ile Üroloji Uzmanı Osman Gençoğlu Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine atanmalarının ardından hizmet vermeye başladı.
2006 yılında Haydarpaşa Lisesinden mezun olup, 2012 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitim hayatını bitiren Psikiyatri Uzmanı Ufuk Keskin, 16 aylık pratisyen hekimliği süresinde Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde idarecilik yaparken, Verem Savaş Dispanserinde çalıştı. 2013 yılında Psikiyatri asistanlığına başlayan Keskin 2018 yılında Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine Uzman Hekimlik olarak atandı. Zonguldakın Ereğli ilçesi doğumlu olan Üroloji Uzmanı Osman Gençoğlu ise İlk okul ve Ortaokul eğitimini Kdz. Ereğlide tamamladı. Cerrahpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Üroloji Uzmanı Osman Gençoğlu, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Üroloji eğitimi aldı. Mecburi hizmetini Yüksekovada tamamlayan Gençoğlu daha sonra Zonguldak ili ve il dışında özel hastanelerde görev yaptıktan sonra Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde atandı.
Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Vildan Türkeli göreve yeni başlayan hekimlere başarı temennisinde bulunurken, Kdz. Ereğli ve bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık