Kdz. Ereğli Belediyesi Ağustosta Tatil Yapacak

Zonguldakın Ereğli ilçesi Belediye Meclisinin 2018 yılı Temmuz ayı ikinci birleşimi gerçekleştirildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Ağustosta Tatil Yapacak
  • 05 Temmuz 2018, Perşembe 19:37
Zonguldakın Ereğli ilçesi Belediye Meclisinin 2018 yılı Temmuz ayı ikinci birleşimi gerçekleştirildi.
Kdz. Ereğli Belediyesi 2018 yılı Temmuz ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumunda gündem maddelerinde yer alan resmi kurumlara ait ilçenin çeşitli mahallelerinde bulunan parsellere ilişkin imar tadilat talepleri ve şahıslara ait imar tadilat taleplerine ilişkin iki gündem maddesi İmar Komisyonuna havale edildi. Mecliste mülkiyeti belediyeye ait Kavaklık, Kepez, Kışla, Yenimahalle, Sarıkorkmaz ve Ömerli mahallelerinde bulunan yedi ayrı parselin satış veya takasına ilişkin gündem maddesi de imar komisyonuna havale edilirken, Süleymanlar Mahallesinde bulunan Cehennemağzı mağaralarının Karabük Kültür Varlıkları Koruma Kurulu kararı gereği 1. Derece SİT alanı olarak 1/5 bin nazım imar ve 1/ 1000 bin uygulama imar planına işlenmesine ilişkin komisyon raporu oy birliği ile geçti.
Kdz. Ereğli Şehirlerarası Otobüs Terminali Yönetmeliğinin 23. Maddesinde değişiklik öngören teklif mecliste kabul edilirken, terminalin ortak kullanım alanlarının gelirlerinin tahsilatını gerçekleştiren Ereğli Belediyesinin aynı zamanda aydınlatma, güvenlik gibi ortak giderleri de üstlenmesi karara bağlandı. Meclisin Ağustos ayında tatil edilmesi kararlaştırılırken, bir sonraki meclis toplantısının Eylül ayında gerçekleşeceği ifade edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık