Kazım Kurt Aşure Etkinliklerine Katıldı

Muharrem Ayı boyunca çeşitli köy ve Alevi derneklerinin düzenlediği aşure etkinliklerine katılan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, vatandaşlarla beraber aşure yedi, dilek ve şikayetleri dinledi.

Kazım Kurt Aşure Etkinliklerine Katıldı
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 15:57
Muharrem Ayı boyunca çeşitli köy ve Alevi derneklerinin düzenlediği aşure etkinliklerine katılan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, vatandaşlarla beraber aşure yedi, dilek ve şikayetleri dinledi.
Son olarak Üçsaraylılar, Çağlan Kayapınar ve Numanoluklular Derneği tarafından düzenlenen aşure programına katılan Başkan Kurt, “Bütün dinlere, bütün inançlara, bütün ibadethanelere aynı şekilde davranmak bizim yasal borcumuzdur. Biz bunu yerine getirmeye çalışıyoruz. İbadet ve inanç özgürlüğü insanların eşit şartlar altında eşit yurttaş olma temelinden kaynaklanmaktadır. Lütuf değil, hak olarak bu işi görmemiz, kabul etmemiz gerekir. Tuttuğunuz oruçlar, niyetleriniz kabul; lokmalarınız makbul, muratlarınız hasıl olsun” dedi.
Çağlan Kayapınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerinin Başkan Kurta bir de sürprizi oldu. Başkan Kurtun doğum gününü kutlayan dernek üyeleri, Başkan Kurta iyi dileklerini iletti. Düzenledikleri aşure etkinliğine katıldığı için Başkan Kazım Kurta teşekkür eden Üçsaraylılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Can ise, Kazım Kurtun her zaman yanlarında olduğunu söyledi. Can, “Bugünde etkinliğimize katıldı, bizimle lokmamızı paylaştı. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Çağlan Kayapınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Adnan Yeşildal, Kazım Kurtun her zaman kendilerine destek verdiğini belirterek, aşurelerine katıldığı için Başkan Kurta teşekkür etti. Başkan Kurtun doğum günün kutlayan Yeşildal, Kurta sağlıklı, uzun ömürler diledi.
Numanoluk Köylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Koca da, Başkan Kurta aşure etkinliklerine katıldığı için teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık