Kayseri Ve Ukraynalı Turizmciler Erciyes İçin Kievde Buluştu

Geçtiğimiz yıl Rusyadan her hafta yapılan Moskova-Kayseri direkt seferleri ile ilk defa yabancı turistleri ağırlayan Erciyes bu yıl da Ukraynalı turistleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Kayseri Ve Ukraynalı Turizmciler Erciyes İçin Kievde Buluştu
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 12:47
Geçtiğimiz yıl Rusyadan her hafta yapılan Moskova-Kayseri direkt seferleri ile ilk defa yabancı turistleri ağırlayan Erciyes bu yıl da Ukraynalı turistleri ağırlamaya hazırlanıyor.
Yapılan tanıtım ve reklam çalışmaları, fuar katılımları ve bilgilendirici geziler neticesinde 2018/19 kayak sezonunda yine bir ilk olarak UkraynadanKiev-Kayseri direkt uçuşlarının başlamasına yönelik hazırlıklarda son aşamaya gelindi. Ukraynada satılacak Erciyes tur paketi kapsamında Kiev-Kayseri arasında başlayacak olan charter uçuşlarla kış boyunca her hafta Ukraynalı turist kafilesinin Erciyese gelerek bölgenin tarihi ve doğal güzelliğini görmesinin yanında dünyanın sekizinci harikası Kapadokyayı da ziyaret etmesi planlanıyor.
Bu kapsamda Kayseri Erciyes AŞ, Kiev Turizm Müşavirliği veTürkiye Otelciler Birliği (TÜROB) işbirliğiyle Ukraynanın başkenti Kievde düzenlenen kış turizmi çalıştayında Kayseriliotelciler200e yakın Ukraynalı tur operatörü ve acente ilebuluştu.Turizm profesyonellerin bir araya geldiği toplantıda işbirliği potansiyeli değerlendirilerek neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Kievdeki programa katılan Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Murat Cahid Cıngı, kış paketini satacak olan turizm operatörlerineErciyesin sahip olduğu kayak altyapısı ve bölgenin sunduğu imkânlar hakkında bir de sunum yaptı.
Tüm gayretleriningeçen yıl yapılan Rusya operasyonunu bu yıl da Ukrayna için gerçekleştirmek olduğunu söyleyen Cıngı, “İki yıldır Ukraynalı turizmciler ile dirsek teması halindeyiz. O bölgede çok güçlü bir Türkiye imajı var ve biz katıldığımız fuarlarda, yaptığımız sunumlarda Erciyesin kışın gelinebilecek en ideal tatil merkezi olduğunu anlatmaya çalıştık. Ukrayna ile olan siyasi işbirliğimizi kış turizmi alanında da pekiştirme gayreti içerisine girdik. Oradaki güçlü operatörleri Kayseride misafir ettik ve neticede bir Erciyes Kış Tatil Paketi oluşturuldu. Burada yaptığımız bu workshop neticesinde hem Kayserideki hem de Kapadokyadaki otelcilerimiz Ukraynalı turizm yetkilileri buluştu. Çok verimli bir çalışma oldu. Kış ve kültür turizminientegre ederek şehrimiz ve bölgemiz açısından çok verimli sonuçlar alıyoruz. Erciyeste ağırladığımız yabancı turist sayısını her yıl arttırma çabasındayız.Ukraynada acenteler Erciyes kış paketini satacaklar ve önümüzdeki günlerde ise haftalık uçuş tarihleri belirlenecek” dedi.
Öte yandan Erciyes Kayak Merkezi, çalıştaydan bir gün sonra başlayan ve bu yıl 25incisi düzenlenen Uluslararası Ukrayna Seyahat Fuarı UITMdede yerini aldı ve 2 gün boyunca 600den fazla acenteyeErciyes sunumları gerçekleştirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık