Kayseri Osbde Sanayici Buluşmaları Devam Ediyor

Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren sektörlerin temsilcileri ile yapılan toplantılar devam ediyor.

Kayseri Osbde Sanayici Buluşmaları Devam Ediyor
  • 24 Temmuz 2018, Salı 14:18
Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren sektörlerin temsilcileri ile yapılan toplantılar devam ediyor.
Kayseri OSBde faaliyet gösteren firmaların talep, beklenti ve sorunlarının çözümüne yönelik gerçekleştirilen görüşme ve toplantılara başkanlık eden Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, “Amacımız Kayseri Organize Sanayi Bölgesine, yani Kayserinin istihdam ve kalkınma merkezine hizmet etmek. Sanayicilerimiz ile yapılan birebir yapılan görüşmelerde Kayseri OSBnin sanayicimize sunduğu hizmetler başta olmak üzere,Özel Kayseri OSB Teknik Koleji çalışmaları, sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman ihtiyacı, tasarım, dış ticaret, alt yapı, çevre- park-bahçe düzenleme, itfaiye, sektörel kümelenme, ARGE-URGE, eğitim, Beyaz Masa,Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi Projesi, Güneş Enerji Santrali (GES) Projesi, ekonomimizi yakından ilgilendiren yatırım-üretim, devlet hibe, teşvik ve destekleri gibi konular üzerinde durulmakta, sanayimizi doğrudan veya dolaylı ilgilendiren konuları, hükümetimizin ilgili ve yetkili organları ile her fırsatta paylaşıyoruz.
Sanayicilerimizle yapılan görüşmeler sayesinde, sunulmakta olan hizmetin kalitesi daha da artacaktır. Birlikte düşünüp, birlikte karar alan bir yönetim anlayışı ile ülkemizin kalkınması ve gelişmesi, Kayseri sanayisi hak ettiği noktaya ulaşması adına, yeni başarı hikayeleri yazma zamanıdır” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık