Kayseri Emniyetinin Projesine 15 Bin Avro Hibe Desteği Desteği

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Dezavantajlıların Trafiğe Adaptasyonunda Yetişkin Eğitiminin AB Standartlarıyla Uyumlaştırılması Projesi 15 bin avro hibe desteği aldı.

Kayseri Emniyetinin  Projesine 15 Bin Avro Hibe Desteği Desteği
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 15:25
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Dezavantajlıların Trafiğe Adaptasyonunda Yetişkin Eğitiminin AB Standartlarıyla Uyumlaştırılması Projesi 15 bin avro hibe desteği aldı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi, Kocasinan Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okul Müdürlüğü ile Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ortaklığı ile yürütülen ‘Dezavantajlıların Trafiğe Adaptasyonunda Yetişkin Eğitiminin AB Standartlarıyla UyumlaştırılmasıProjesi, Türkiye genelinde farklı kurum ve kuruluşlardan sunulan 326 proje içrisinden kabul edilen 18 proje içerisine girerek 15 bin 714 avro hibe desteği aldı.
Projenin tanıtım toplantısı, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonunda yapıldı. Toplantıda konuşan Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafk Denetleme Şube Müdürü Hakan İbişoğlu, “AB projemizi 2018 yılı içerisinde hayata geçirdik. Bir ERASMUS ve eğitim projesidir. Litvanya Utena Üniversitesi ile müşterek olarak dezavantajlıların trafiğe adaptasyonlarıyla ilgili bir çalışma yaptık. Önümüzdeki sene bu porojeyi tamamlayacağız. 9 yetişkin öğretici olarak şehrimizde bu konuyla ilgili dezavantajlılara, engell vatandaşlarımıza, 60 yaş üzeri vatandaşlarımıza ve mülteci vatandaşlarımıza trafik ile ilgili eğitimler vereceğiz” ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından proje hakkında proje ortaklarına sunum eşliğinde bilgiler verildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık