Kaymakam Ve Belediye Başkanı Muhtarlarla Buluştu

Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, mahalle, belde ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Kaymakam Ve Belediye Başkanı Muhtarlarla Buluştu
  • 23 Ekim 2018, Salı 9:46
Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, mahalle, belde ve köy muhtarları ile bir araya geldi.
Toplantının açılış konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Muhtarlar Derneği Başkanı Hidayet Şahin, ilçe merkezi, belde ve köylerdeki desteklerinden dolayı yetkililere teşekkür etti.
Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, ilçede bulunan mahallerin sorunları ile bire bir ilgilendiğini, tamamlanamayan hizmetlerin en kısa zamanda yapılacağını söyledi.
Simav Kaymakamı Halim, Simavda Cumhurbaşkanının temsilcisi olarak bulunduğunu belirtti. Halim, “Türkiyede yaklaşık 50 bin muhtar var. Muhtarlarımız bulundukları mahalle ve köyün en önemli kişileridir, çalışma saatleri belirlenmeyen muhtarlarımız gece ve gündüz hizmet etmek için çalışır. Muhtarın tek bir amacı vardır, o da mahallesine, köyüne hizmet götürebilmektir. Yılda bir gün değil her gün kapımızı açık tutuğumuz muhtarlarımıza, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. (MEİ-EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık