Kaymakam Sırmalı; “Bayramlar, Millet Olma Şuurunun Kuvvetlendiği Çok Önemli Ve Özel Günlerdir”

Balıkesirin Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı Kurban Bayramı öncesinde yayınladığı mesaj ile Edremitlilerin bayramını kutladı.

Kaymakam Sırmalı; “Bayramlar, Millet Olma Şuurunun Kuvvetlendiği Çok Önemli Ve Özel Günlerdir”
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 14:30
Balıkesirin Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı Kurban Bayramı öncesinde yayınladığı mesaj ile Edremitlilerin bayramını kutladı.
Kaymakam Ali Sırmalı yayınladığı bayram kutlama mesajında “Bizleri birbirine yakınlaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı Mübarek Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.
Bayramlarımız; millet olarak birbirine kenetlenmemizi sağlayan sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörünün doruğa çıktığı milli, manevi ve dini duyguların yoğun yaşandığı “millet olma şuurunun” kuvvetlendiği çok önemli ve özel günlerdir. Bu nedenle Kurban Bayramının ülkemize, milletimize ve İslam âlemine huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.
Unutmamalıyız ki sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar, üzüntüler ve acılar da paylaşıldıkça azalır. Toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı bayram günlerinde; engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı, şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi ziyaret etmek dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Edremitli Hemşerilerimizin ve Tüm İslam Âleminin Kurban Bayramını en içten duygularla kutluyor, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık