Kaymakam Kaçmazdan Gazi Ve Kanser Hastalarına Ziyaret

Muşun Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Erkan Kaçmaz, ilçenin çeşitli mahallelerinde ikamet eden gazi ve kanser hastalarını ziyaret etti.

Kaymakam Kaçmazdan Gazi Ve Kanser Hastalarına Ziyaret
  • 30 Eylül 2018, Pazar 9:09
Muşun Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Erkan Kaçmaz, ilçenin çeşitli mahallelerinde ikamet eden gazi ve kanser hastalarını ziyaret etti.
Varto Kaymakamı Erkan Kaçmaz, beraberindeki İlçe Emniyet Müdürü Seyfettin Yaylas ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Ataç ile ilk önce Hürriyet Mahallesinde oturan Kore gazisi Fahrettin Kocadağı ziyaret etti. Burada gazinin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Kaçmaz, daha sonra kanser hastası Harun Özçelik ve Kenan Işıkı ziyaret etti. Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Başkanlığı ve cem evi dedesini de ziyaret eden Kaymakam Kaçmaz, “İlçemizin çeşitli mahallerinde ikamet eden gazi ve özellikle kanser hastalarımıza birer ziyaret gerçekleştirdik. Gazi ve hastalarımızın maddi olarak sıkıntılarının olup olmadığını kendilerinden dinledik. Tedavilerinin yapılması yönünde elimizden gelebilecek her türlü imkânla kendilerine destek olacağımızı ifade ettik. Sağlık, insan hayatının en önemli merdiven basamağıdır. Bu bilinçle tedavi görmekte olan vatandaşlarımızı unutmadık. Yaşlı, çocuk ve diğer hastalarımızı ziyaret edip, sağlık durumları ile ilgili bilgi aldık. Hastalarımız bizi karşılarında gördüklerinde memnuniyetlerini ifade ettiler. Kendilerine Allahtan hayırlı şifalar dilerim” dedi.
Kanser hastası Kenan Işıkın eşi Kahire Işık ise, ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade ederek, Kaymakam Kaçmaza teşekkür etti.
Kaymakam Erkan Kaçmaz, hastalara gıda paketi, çocuklara ise oyuncak dağıttı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık