Kaymakam Dündardan Görev Yerleri Değişen Hakim Ve Savcılara Veda Yemeği

Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, tayini çıkan hakim ve savcılar için veda yemeği düzenledi.

Kaymakam Dündardan Görev Yerleri Değişen Hakim Ve Savcılara Veda Yemeği
  • 31 Temmuz 2018, Salı 13:43
Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, tayini çıkan hakim ve savcılar için veda yemeği düzenledi.
Çaldıran Öğretmenevinde, tayini çıkan Cumhuriyet Savcısı Erkan Sar ve Ercan Şahan ile Adli Hakim Fatih Ulu ve Ramazan Cihat Yılmaz onuruna verilen yemekte konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, ataması gerçekleşen hakim ve savcıların iki yıl boyunca ilçede görevlerini başarıyla ifa ettiklerini kaydetti. Dündar, Gece gündüz demeden ilçemizin güveni ve huzuru için büyük bir azimle çalışan adli hakim ve savcılarımıza hizmetlerinden dolayı şahsım ve ilçem adına çok teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar temenni ediyorum” dedi.
Adli Hakim Fatih Ulu ise 20 Temmuz 2016 tarihinde Çaldıranda göreve başladığını anımsatarak, “Buraya gelmeden önce birtakım ön yargılarım vardı. Ancak burada iş hayatımın başlamasının ardından çalışma ortamının çok daha samimi ve güzel olduğunu gördüm. Bu da çalışma azmimizi daha da arttırdı. Zaman zaman zor günler de yaşadık. Ben burada hayatta en değerli varlığım olan annemi kaybettim. Bu zor zamanlarda benim yanımda olan ve beni ayakta tutan, çalışma arkadaşlarım ve Çaldıran halkı oldu. Ben bu organizasyonu düzenleyen Kaymakamımız Tekin Dündar başta olmak üzere tüm kurum amirlerimize teşekkür ediyorum. Çaldıranda görev yapmaktan her zaman onur duydum” ifadelerini kullandı.
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Dündarın ilçede görevleri sona eren hakim ve savcılara plaket vermesi ile devam eden program, ikramlarla sona erdi.
Veda yemeğine ilçeye yeni atanan Hakim Musa İncekan, İlçe Emniyet Müdürü Korkmaz Polat, Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Diki, 1 Hudut Tabur Komutanı Vekili Piyade Binbaşı Mahmut Yıldız, İlçe Müftüsü Fikri Göncü, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve STKlar katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık