Kaymakam Dündar Yapımı Devam Eden Camide İncelemelerde Bulundu

Vanın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, yapımı devam eden Çaldıran Merkez Camiinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Dündar Yapımı Devam Eden Camide İncelemelerde Bulundu
  • 31 Temmuz 2018, Salı 13:40
Vanın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, yapımı devam eden Çaldıran Merkez Camiinde incelemelerde bulundu.
Geçen yıl yetersiz ve bakımsız olan eski cami yıkılarak yerine yeni inşaatına başlanan merkez caminin yapım çalışmaları devam ediyor. Tek kubbe ve 4 minareden oluşacak caminin yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, caminin planladığı gibi eylül ayı sonunda ibadete açılacağını belirtti. Çaldıran Merkez Camiinin ilçenin sembolü haline geleceğini ifade eden Dündar, “Vanda bir benzeri bulunmayan camimizi inşallah eylül ayı sonuna doğru tamamlayarak ibadete açacağız. Büyük bir proje olan merkez camimizi, kardeş belediyemiz olan Ankara Mamak Belediyesinin bize gönderdiği 200 bin TL destek, Çaldıran Belediyesi, Çaldıran Kaymakamlığı ve başka illerde bulunan duyarlı iş adamlarımızın ve vatandaşlarımızın yaptıkları maddi destekle yapıyoruz. İlçemize kazandıracağımız bu proje, büyük bir projedir” dedi.
İçerisinde kadın erkek Kuran kursu, idari kısımlar ve tuvaletin bulunacağı, aynı anda 2 bin kişinin ibadet edebileceği caminin Vanda bir benzerinin bulunmadığını vurgulayan Dündar, “Tek kubbe ve 4 minareden oluşan camimiz, ilçemizin sembolü haline gelecektir. Bu anlamda duyarlı vatandaşlarımızın Çaldıran Ziraat Bankası TR 10000100 1433 8250 9803 5001 nolu hesaba destek sunmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık