Kayıp Yusufu Arama Çalışmaları 10. Gününde

Diyarbakırın Silvan ilçesinde 10 gün önce kaybolan 15 yaşındaki Yusuf Yılmazın bulunması için 30 kişilik jandarma ekibi dedektör köpeklerle arama çalışmalarına devam etti.

Kayıp Yusufu Arama Çalışmaları 10. Gününde
  • 10 Temmuz 2018, Salı 17:07
Diyarbakırın Silvan ilçesinde 10 gün önce kaybolan 15 yaşındaki Yusuf Yılmazın bulunması için 30 kişilik jandarma ekibi dedektör köpeklerle arama çalışmalarına devam etti.
Silvan ilçesine bağlı Çatakköprü Mahallesinde 1 Temmuzda sabahın erken saatlerinde hayvan otlatmak için evden çıkan çobanlık yapan 15 yaşındaki Yusuf Yılmazdan bir daha haber alınamamıştı. Yapılan arama çalışmalarının ardından Yusufun geçtiğimiz gün İstanbulda görüldüğü belirtilmiş, aileye gönderilen görüntülerdeki kişinin oğulları olup olmadığının yetkililere bildirilmesi istenmişti. Görüntüleri izleyen aile, yüzünün net olmamasına rağmen hal ve hareketleri ile yürüyüşün Yusufu andırdığını belirterek, görüntülerdeki kişinin oğulları olabileceğini belirtmişti. Yusufun İstanbulda canlı olabileceğini düşünen aile, kendilerine iletilen ikinci net fotoğrafla yıkıldı. Yusufun ailesi, görüntülerdeki kişinin kesin olarak Yusuf olmadığına kanaat getirdi.
İstanbuldaki çocuğun Yusuf olmadığına kanaat getirilmesi ile arama çalışmalarına hız verildi. Çatakköprü Jandarma Karakolunda toplanan komando ve koruculardan oluşan 30 kişilik ekip dedektör köpeklerle çalılık alanlar ile Malabadi Çayı kenarında çalışmalarını sürdürdü. Yılmazın ağabeyi ve kuzenleri de arama çalışmalarına katılarak Yusuftan iz aradı.

Ölüsü veya dirisi kardeşimize ulaşmak istiyoruz
Konu ile ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan kayıp Yusufun ağabeyi Bünyamin Yılmaz, kardeşini 10 gündür aradıklarını ama hala bir haber alamadıklarını söyledi. Ağabey Yılmaz, Tek temennimiz bir ipucu, sonuç bulmak. Herhangi bir şekilde ölüsü olsun dirisi olsun kardeşimize ulaşmak istiyoruz. Buradaki aramalar devam ediyor. Kanal boyu olsun, dağ tarafı, dere tarafı buralarda çalışmalar devam ediyor, umudumuz hala var. İstanbuldaki görüntüleri izledik, çocuğun yüzü kardeşime hiç benzemiyor. Ama bu çocuğun sahipsiz mi olduğunu düşündük. Keşke o çocuk çıksa ortaya en azından aklımızda soru işareti kalmaz. Onun olma ihtimali çok değil, burada da İstanbulda da çalışmaların devam etmesini istiyoruz. O çocuk bizim değilse de başkasının çocuğudur, onun da bulunmasını istiyoruz. Bizim kardeşimizin olma ihtimali de var fakat fotoğraflarda net görünmüyor. Eğer yaşıyorsa, bizi arama ihtimali varsa bizi arasın her dediğini yapacağız, elimizden ne geliyorsa, ne için gittiyse geri gelsin ne istiyorsa yapacağız yeter ki çıkıp gelsin. 10 gündür herkes perişan oldu. Artık gidebilecek arayacak yerimiz yok. Devletimizden yardım bekliyoruz dedi.
Arama çalışmalarının Yusufun bulunana kadar devam edeceği öğrenildi.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık