Kavaka 250 Öğrenci Kapasiteli Yurt Yapılacak

Samsunun Kavak ilçesine 250 öğrenci kapasiteli yurt yapılacak.

Kavaka 250 Öğrenci Kapasiteli Yurt Yapılacak
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 15:16
Samsunun Kavak ilçesine 250 öğrenci kapasiteli yurt yapılacak.
Nüfusu ve öğrenci sayısı her geçen artan Kavakta Mehmet Paşa Mahallesinde yeni bir öğrenci yurdu daha yapılacak. 250 öğrenci kapasiteli olacak yurt yapımına önünüzdeki günlerde başlanacak.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçelerinin her alanda hızlı bir kalkınma süreci yaşadığını söyledi. Sarıcaoğlu, “Tarım ve sanayi gibi alanlarda adından söz ettiren ilçemiz eğitim alanında da önemli mesafeler alıyor” dedi.
Yüklenici firma yöneticilerinin yaptıkları ziyarette konuşan Başkan Sarıcaoğlu, “İlçemiz diğer pek çok sektörde olduğu gibi eğitim alanında da büyük mesafeler alıyor. İlçemizde öğrenim gören üniversite öğrenci sayımız da sürekli artıyor. Şimdi bu yavrularımız için yeni bir öğrenci yurdu yapılıyor. Bu yurdumuzun da yapılması ile önemli bir sorunumuz daha ortadan kalkmış olacak” ifadelerini kullandı.
Öğrenci yurdu yaklaşık 15 milyon liraya mal olacak. Yurt, 8 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 16 bin metrekare alan üzerine kurulacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık