Katardan Gazzeli Öğrencilere 50 Milyon Riyal Yardım

Katar, Gazzede eğitim gören üniversite öğrencilerine 50 milyon riyal yardımda bulundu.

Katardan Gazzeli Öğrencilere 50 Milyon Riyal Yardım
  • 30 Haziran 2018, Cumartesi 23:23
Katar, Gazzede eğitim gören üniversite öğrencilerine 50 milyon riyal yardımda bulundu.
Yapılan yardımın takdimi için üniversitede düzenlenen törene Katarın Gazzedeki büyükelçisi Mohammed Al-Emadi katıldı. Elçi Katarın Filistine yardımlarının devam edeceğini ve üniversiteden mezun olan öğrencilerin istihdamı konusunda çalışmalar yürüterek, bölgedeki işsizlik oranını azaltmak istediklerini ifade etti. Üniversite yönetimi ise, yardımlardan dolayı Katara teşekkür ederek yapılan bağışın üniversitede eğitim gören yaklaşık 6 bin 500 kişinin faydalanacağı ifade etti.
Üniversiteye yapılan yardımın yanı sıra Katar ayrıca Gazzedeki sağlık bakanlığına da ilaç ve tıbbi malzeme konusunda yardımda bulundu. Gazzedeki Filistin sağlık bakanlığı Sözcüsü eşref El- Kudra da Katara teşekkür ederek, Katara Filistinlilere, özellikle de Gazze sınırında İsrail askerlerinin saldırıları altında bulunanlara olan insanlara yardımından dolayı çok teşekkür ediyoruz, yapılan tıbbi yardım hastanelerde vatandaşların tedavilerinde ciddi bir rol oynayacak ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık