Kartepede Park Yapımları Devam Ediyor

Kartepe Belediyesi parkların eksiklerini gidermeye devam ediyor.

Kartepede Park Yapımları Devam Ediyor
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 10:32
Kartepe Belediyesi parkların eksiklerini gidermeye devam ediyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı devam eden Köseköy Vadi Parka çim ekilmesi için hazırlık yapılıyor. Alt yapı işlemi biten Vadi Parkta önümüzde ki günlerde peyzaj çalışmaları başlayacak daha sonra gereken ekipmanların montajları yapılacak. Ataevler Mahallesinde yapımı devam eden Selin Parkı da bitme noktasında geldi. Kartepe Belediyesi ekipleri tarafından Selin Parkın etrafı betonla çevrilirken, peyzaj çalışmalarına başlanıldı. Peyzaj çalışmalarında çimlendirmenin yanı sıra çiçek ekimine de ağırlık verilecek. Sonrasında çocuklar için oyun parkının yanı sıra büyükler içinde kamelyaların montajı yapılacak.
Öte yandan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içerisinde bulunan okulların ihtiyaçlarını imkanlar dahilinde karşılamaya devam ediyor. Arslanbeyde kurulu bulunan KOTO Kolejinden gelen kamelya isteğini belediye ekipleri yerine getirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde üretimi yapılan kamelya ve oturma grupları okulun bahçesine montaj yapıldı. KOTO Koleji Müdürü Özcan Bedel “Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmeze bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediliyorum. Okulumuzun çok önemli bir ihtiyacı bu sayede karşılanmış oldu” şeklinde konuştu.
Belediye ekipleri Maşukiyede bulunan Akasya Parkının eksiklerini giderdi. Maşukiye Akasya Köprübaşı Çocuk Parkının kamelya ve oturma gruplarının montajı belediye ekipleri tarafından yapıldı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Hemşehrilerimize en uygun projeleri hayata geçiriyoruz. İlçemiz genç bir ilçe olmasına karşın birçok belediyeden daha fazla yatırım yapıldı. Kartepemizde sosyal donatılara ayrı bir önem veriyoruz. Hemşehrilerimizin daha kaliteli zaman geçirmeleri için parklarımızın bütün eksikleri giderilmektedir. Bizlere gelen istek ve talepler imkanlar ölçüsünden yerine getirilmektedir” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık