Kartepe Belediyesi Eylülde Toplandı

Kartepe Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe genelinde yapılan yatırımları değerlendirdi.

Kartepe Belediyesi Eylülde Toplandı
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 10:14
Kartepe Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe genelinde yapılan yatırımları değerlendirdi.
Kartepe Belediyesi Eylül ayı olağan meclis oturumu Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında beş gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Gostivarda yapılan Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali hakkında meclise bilgi veren Başkan Üzülmez “İlk yurt dışı festivalini Sırbistanın Novipazar şehrinde, ikincisi Makedonyanın Gostivar şehrinde yaptık. Büyük bir gururla gerçekleştirildi. Orada gördüğümüz soydaşlarımız kültürümüze karşı büyük bir özlem içerisindeler” dedi.
Sözlerine devam eden Başkan Üzülmez “Mehter Takımı eşliğinde belediye binasından Türk bayrakları ile tören alanına kadar giderken büyük ilgi gördük. Gostivar şehri yaklaşık 120 bin nüfusludur. Orada ki şartlara göre gelişmektedir. Türkler, Arnavutlar ve Mekadonyalılar bir arada yaşamaktadır. Gostivar Belediye Başkanı Arben Taravari, Arnavut Müslüman bir belediye başkanıdır. Türkçe resmi dil olarak kabul edilmiştir. Orada ne kadar önemli bir iş yaptığımızı gördük” açıklamasında bulundu.
Eylül ayı içerisindeki önemli gün ve haftaları da hatırlkatıp kutlayan Başkan Üzülmez, CHP grubu tarafından sorulan soruları de tek tek cevaplandırdı. Kartepe Belediyesi yeni hizmet binası hakkında bilgi veren Başkan Üzülmez “Yeni belediye hizmet binasında çalışmalar tamamlanmıştır. Büyükşehir belediyemiz tarafından Kent Meydanı projemiz devam ediyor. Herhangi bir problem yoktur. En kısa sürede oraya geçmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık