Kartepe Belediyesi Ağustos Ayı Meclisi Toplandı

Kartepe Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis oturumu Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında yapıldı. Meclis oturumunda 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Kartepe Belediyesi Ağustos Ayı Meclisi Toplandı
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 12:56
Kartepe Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis oturumu Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında yapıldı. Meclis oturumunda 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Kartepe Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis oturumu Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Meclis oturumunda 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısının açılışında söz alan Başkan Üzülmez “Hakkarinin Yüksekova ilçesinde PKKlı teröristler tarafından 11 aylık Bedirhan Mustafa Karakaya ve annesi Nurcan Karakayanın katledilmesi kan donduran bir olaydır. PKK bebek katiliydi, yine bebek katletti. Bu yaşanan durum onların son çırpınışlarıdır. Kökleri kazılacaktır. Bedelini ödeyeceklerdir. Başta şehitlerimize Allahtan rahmet geride kalan ailelerine baş sağlığı diliyorum” dedi.
Aşırı yağışlar hakkında bilgi veren Üzülmez “Mevsim normallerinin üzerinde yağışlar olmaktadır. Belli bir alt yapı hazırlanmıştır. Belde kültüründen ilçe kültürüne geçişte gereken yatırımlar yapılmaktadır. Toprağın emmesi gerekenden fazla yağmurun düşmesi sonrasında sel felaketi yaşanmaktadır. Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde su giderine battaniye atılmasından dolayı tıkanma yaşandı. Sonrasında sel baskını oldu. Yaşanan sel felaketi sonrasında gereken destek verilmektedir” ifadelerini kullandı.
Makam aracı hakkında ki soruya Başkan Üzülmez “İncitici, seviyesiz eleştiriler yapıldı. Hesap ve araç konusunda uzman sayılacak bilgi birikimim vardır. Halen daha ticaretin içerisindeyim. Nefsi ve özentiyle araç alınmadı. Kartepe A.Ş. bünyesine oluşan KDVye karşılık bu araç alınmıştır. Mesai saatleri dışında kendi aracımı kullanıyorum. Sosyal medya ve yandaş basına olayı farklı lanse edenleri biliyorum. Kamudan nemalanamayanlar tarafından yapılmaktadır” şeklinde konuştu.
Meclis gündemine geçilmesi sonrasında Uzuntarla Mahallesi, Uygulama İmar Planı Değişikliği ile Ataevler, Rahmiyeve Uzuntarla Mahallesi Uygulama İmar Planı Değişikliği kabul edildi.Çepni Mahallesinde bölge halkının kapalı alanda yapılan sportif, kültürel ihtiyaçlarını karşılayabilecek, haftanın belli günlerinde de Pazar Alanı olarak kullanabileceği çok fonksiyonlu bina yapımı işlemlerinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortak proje kapsamında yapılması oy birliği ile kabul edildi.
Meclis gündeminde yer alan Maşukiye, İstasyon, ve Dumlupınar MahallesiUygulama İmar Planı Değişikliği maddeleri İmar Komisyonuna havale edildi. Çepni Mahallesinde 1.477,62 metre kare yüzölçümlü taşınmaz üzerine cami yapılmak üzere Kartepe İlçe Müftülüğüne tahsisi oy birliği ile kabul edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık