Kariyer Gazetesinin 9. Yayın Yılı Kutlandı

Kariyer Gazetesinin 9. yayın yılı kutlandı.

Kariyer Gazetesinin 9. Yayın Yılı Kutlandı
  • 04 Temmuz 2018, Çarşamba 17:23
Kariyer Gazetesinin 9. yayın yılı kutlandı.
Azeri sanatçı Ozan Ahmedov ile Firdevsin sahne aldığı geceye CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz adına vekili Mustafa Bozkurt, Perşembe Beldesi Belediye Başkanı İsmail İnam, siyasi parti yöneticileri, Zonguldak BKM Müdürü Abdullah Bakırcı ve iş arkadaşları, Kozlu Belediye Personeli, iş adamları, sanayiciler, oda ve stk temsilcileri ile birlikte yaklaşık 250 davetli katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Kariyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi Umut Şekerci; herkese geldikleri için teşekkür etti. Şekerci Kariyer Gazetesinin öyküsünü anlatırken; “Bu meslek bana pek çok şey kazandırdı. Pek çok dost, arkadaş, gazeteci kimliği kazandırdı. Şimdi dokuzuncu yaşımızdayız ve sizle beraberiz, hepiniz hoş geldiniz. Buradan bu fırsatla bir çağrıda bulunuyorum. Zonguldakın 5 vekili seçildi. Bu günden itibaren hiçbiri Ak Partinin veya CHPnin vekili değil hepsi Zonguldakın vekilleridir. Hepsi bu bilinçle bir araya gelerek bu şehir için inisiyatif alsınlar, bu şehir artık sahipsiz kalmasın” dedi.
Şekercinin konuşmasının ardından 9. Yıl pastasını kesmek için Başkan Muharrem Akdemir, Başkan Vekili Mustafa Bozkurt, CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, BKM Zonguldak İl Müdürü Abdullah Bakırcı sahneye çıkarak pastayı Kariyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi Umut Şekerci ve Kariyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Çiğdem Şekerci ile birlikte kestiler. Alkışlarla kesilen pastanın ardından Ozan Ahmedov ve Firdevs performansları ile misafirlere keyifli bir gece yaşattı.
Gece geç saatlere kadar süren geceye pek çok gazeteci de katılarak meslektaşlarının bu önemli gününde onları yalnız bırakmadılar.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık