Karda 14 saat mahsur kaldılar

Diyarbakır-Viranşehir yolunda tipi nedeniyle karda mahsur kalan 4 kişi 14 saat sonra kurtarıldılar.

Karda 14 saat mahsur kaldılar
  • 09 Şubat 2017, Perşembe 20:49

Diyarbakır'da karda mahsur kalan otomobilde bulunan 4 kişi, 14 saat süren çalışma sonucunda kurtarıldı.

KARA SAPLANDILAR

Hasan Tokacı'nın (43) kullandığı, oğlu Yusuf (13) ile yeğenleri Fatih (30) ve Hüseyin Tokacı'nın (26) bulunduğu otomobil, akşam 22.00 sıralarında Diyarbakır-Viranşehir karayolunun 40. kilometresindeki Ovabağ mevkisinde tipi dolayısıyla kara saplandı.

JANDARMA KURTARDI

Durumu cep telefonuyla jandarmaya ileten Tokacı, yardım talebinde bulundu. Bunun üzerine ekipler harekete geçti. Diyarbakır-Viranşehir karayolunun birçok bölgesinde tipi nedeniyle kar kalındığının 1 metreyi aşması sonucu ekipler, ancak iş makinelerini kullanarak olay bölgesine ulaştı. Yapılan çalışma sonucunda otomobildeki 4 kişi kurtarıldı.

YAŞANANLARI ANLATTI

Hasan Tokacı, Afyonkarahisar'da ikamet ettiğini, sömestir tatili dolayısıyla Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine geldiklerini söyledi.

Birkaç gün önce iş dolayısıyla İstanbul'a gittiğini ve dün uçakla Diyarbakır' a geldiğini kaydeden Tokacı, oğlu ve 2 yeğeni ile Viranşehir'e gitmek üzere dün akşam Diyarbakır'dan yola çıktığını, yaklaşık 40. kilometreden sonra otomobilinin kara saplanması sonucu karda mahsur kaldıklarını söyledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık