Karayelden İl Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret

Türkiye-Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Ramazan Benliyi makamında ziyaret etti.

Karayelden İl Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 14:33
Türkiye-Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Ramazan Benliyi makamında ziyaret etti.
Ziyarette Kayserinin sağlık üssü olması yolunda atılan adımlar, sağlık alanında yaşanan gelişmeler ve planlanan çalışmalar hakkında Milletvekili Karayele bilgi veren İl Sağlık Müdürü Benli, Kayserinin sağlık alanında büyük bir değişim ve dönüşüm içinde olduğunu, Şehir Hastanesinin açılması ile birlikte sağlıkta cazibesinin her geçen gün arttığını dile getirdi.
Milletvekili Karayel; “2002 yılından bu yana, ülke olarak sağlıkta büyük gelişmeler kaydettik. Sağlıkta dönüşüm programı ile büyük işler başardık, devasa bir dönüşüm gerçekleştirdik dedi. Karayel, Sağlıkta dönüşümün kazanımlarından olan Şehir Hastaneleri ile birlikte Türkiyenin sağlıkta dünya ülkeleri arasında yerini aldığını belirterek Avrupa standartlarının üzerindeki konforun ve teknolojinin kullanıldığı Kayseri Şehir Hastanesinin bu büyük dönüşümün bir adımı olduğunun vurgusunu yaptı.
Ziyaret sonrası Milletvekili İsmail Emrah Karayel ve İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, Kayseri Şehir Hastanesinde Başhekim Prof. Dr. İlhami Çelik ve ekibi ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının ardından Kayseri Şehir Hastanesinde incelemelerde bulunarak yatan hastalara geçmiş olsun temennilerini iletti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık