Karataştan 23 Temmuz Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Erzurum kongresinin 99. yıldönümünü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Karataştan 23 Temmuz Mesajı
  • 22 Temmuz 2018, Pazar 19:26
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Erzurum kongresinin 99. yıldönümünü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
MHP İl Başkanı Karataş mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Erzurum kongresi “Milli sınırlar içerisinde vatan bir bütündür parçalanamaz” ilkesi ve kararlılığıyla, Türk milletinin geleceğine vurulmak istenen prangaları kırarak tarihi yeniden yazdıran destansı bir mücadelenin başlangıcıdır. Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının Samsundan başlattıkları kutlu yürüyüş Erzurumda inanç ve imanla omuzlanmıştır.Milli mücadele döneminde Anadoluda işgalcilere karşı halkı örgütlemek amacıyla Erzurum Kongresini toplamak üzere şehrimize gelen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dadaşlar ile Palandöken Dağı eteklerinde bir araya gelmiş ve milli mücadele hareketini başlatmıştır. Erzurumda bayraklaşan bu milli hareket kısa bir süre içerisinde tüm vatan sathına yayılmıştır. Milletimizin istikbaline ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kast eden emperyal mihraklara karşı İstiklal mücadelesi başlamış ve mazlum milletlere örnek teşkil edecek bir kararlılığa bürünmüştür. Türk milleti, bağımsızlığı uğruna tek vücut olmuş ve dünyanın tek başarılı İstiklal savaşını şanına yaraşır bir şekilde tamamlayarak, Anadolu coğrafyasının ebediyete kadar Türkün hakimiyetinde kalacağını bütün dünyaya ispat etmiştir. Bu vesileyle dünya tarihini yeniden yazdıran milli mücadele kahramanlarımızın Aziz hatıralarını saygıyla yad ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarına, vatanımız uğruna göz kırpmadan şehadete yürümüş olan tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, Şanlı vatanımız uğruna ve şerefli milletimizin geleceği için kahramanca savaşmış bütün gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık