Karasunun Yüksek Kesimleri İçin Yeni Yatırımlar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Karasuda gerçekleştirilen içmesuyu çalışmaları devam ediyor.

Karasunun Yüksek Kesimleri İçin Yeni Yatırımlar
  • 23 Eylül 2018, Pazar 14:08
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Karasuda gerçekleştirilen içmesuyu çalışmaları devam ediyor.
SASKİ tarafından inşa edilen 5 bin 700 metre uzunluğundaki hatla, Karasunun Yenidoğan ve Ortaköy Mahallelerine Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde arıtılan birinci sınıf içmesuyu ulaştırılacak. Bu kapsamda Yenidoğan ve Ortaköy Mahallelerini sağlam içmesuyu altyapısıyla buluşturmak için hat imalatına başladıklarını belirten SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sezar Ercan, “Bu mahallelerimize hem birinci sınıf içmesuyu ulaştıracak, hem de yaşanan bulanıklık ve su yetersizliği sorunlarına kesin çözüm getireceğiz” dedi.
Şehrin kuzeyinde içmesuyu anlamında birbirinden önemli projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Ercan, “Karasu-Kocaali İçmesuyu Projesinde çalışmalarımız devam ediyor. Çamdağı Barajı için hazırlıklarımız sürüyor. Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi ve Kurudere-Yeşilköy İçmesuyu Projesini tamamlayarak devreye almıştık. Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde arıtılarak Yeşilköy Mahallesinde inşa ettiğimiz 600 metreküplük depoya, oradan da Kurudere Mahallesine verilen bol, sağlıklı ve kaliteli içmesuyunu Yenidoğan ve Ortaköye ulaştıracağız. Bunun için 5 bin 700 metre uzunluğunda içmesuyu hattı inşa ediyoruz. Bölgede ve şehir genelinde içmesuyuna yönelik yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık